Εγκαταστάσεις, μελέτες και συντήρηση ανελκυστήρων

Η TERA group διαθέτει μία έμπειρη ομάδα μηχανολόγων μηχανικών η οποία εξειδικεύεται στην εγκατάσταση, μελέτη και συντήρηση ανελκυστήρων που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες κατοικιών, επαγγελματικών και βιομηχανικών χώρων κάθε κατηγορίας και μεγέθους. Η άριστη συνεργασία μας με με αρχιτέκτονες και μηχανικούς εγγυούνται την ασφάλεια και την υψηλή ποιότητα των κατασκευών μας.

Ολοκληρωμένες λύσεις ανελκυστήρων

Βελτιστοποιήστε την εγκατάσταση του ανελκυστήρα σας με τις υπηρεσίες custom solution & reverse design. Η TERA group αναλαμβάνει την μελέτη και τον σχεδιασμό οποιουδήποτε ανελκυστήρα, υδραυλικού ή μηχανικού φρεατίων και μηχανοστασίων σε πολυκατοικίες και μονοκατοικίες, νεόδμητα κτίρια, επαγγελματικούς και βιομηχανικούς χώρους.

Διαθέτουμε μηχανολόγους μηχανικούς με σημαντική προσωπική εμπειρία στον τομέα μελετών και τη σύνταξη τεχνικού φακέλου ανυψωτικού μηχανισμού και υποβολή του σε διαπιστευμένο φορέα.

εγκαταστάσεις ανελκυστήρων

Εγκαταστάσεις ανελκυστήρων

Εγκαθιστούμε ολοκληρωμένα συστήματα ανελκυστήρων που διαθέτουν κορυφαία σχεδιαστική και κατασκευαστική ακρίβεια. Δημιουργούμε αξιόπιστες λύσεις προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες σας ακολουθώντας τις πλέον σύγχρονες τάσεις αισθητικής και λειτουργικότητας. περισσότερα »

μελέτες ανελκυστήρων

Μελέτες ανελκυστήρων

Αναλαμβάνουμε την μελέτη και τον σχεδιασμό οποιουδήποτε ανελκυστήρα, υδραυλικού ή μηχανικού σε νεόδμητα και παλαιότερα κτίρια και το σχεδιασμό φρεατίων και μηχανοστασίων των ανελκυστήρων σε πολυκατοικίες, μονοκατοικίες καθώς και επαγγελματικούς χώρους. περισσότερα »

συντήρηση ανελκυστήρων

Συντήρηση ανελκυστήρων

Σχεδιάστε μαζί μας το ιδανικό πρόγραμμα συντήρησης για την άψογη λειτουργία του ανελκυστήρα σας. Προσφέρουμε λύσεις συντήρησης για κάθε είδους ανυψωτικό μηχανισμό τόσο σε παλαιάς όσο και σε νέας τεχνολογίας ανελκυστήρες. περισσότερα »

Αποδεδειγμένη ποιότητα υπηρεσιών που εμπνέει εμπιστοσύνη

Έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια και τις εξαιρετικές προδιαγραφές ποιότητας. Με επίκεντρο τo πλέον έμπειρο και τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό, η TERA group ξεχωρίζει για τη συνέπεια και την υπεροχή προσφέροντας κορυφαίες λύσεις στις εγκαταστάσεις, μελέτες και συντήρηση ανελκυστήρων.

Με διαρκή δέσμευση για επένδυση σε καινοτόμα προϊόντα και τεχνολογίες καθώς και στρατηγικές συνεργασίες μπορούμε να παρέχουμε ασυναγώνιστη ασφάλεια, αξιοπιστία και λειτουργικότητα. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας λειτουργεί εκθεσιακός χώρος με ολοκληρωμένα δείγματα όλων των εφαρμογών και τις διάφορες εναλλακτικές επιλογές.

στοιχεία επικοινωνίας
υπηρεσίες & προϊόντα
  • ανελκυστήρες
    ανελκυστήρες ατόμων, ανελκυστήρες φορτίων, υδραυλικοί ανελκυστήρες, μηχανικοί ανελκυστήρες
  • εξαρτήματα
    θάλαμοι, πόρτες, κομβιοδόχοι, πίνακες
  • υπηρεσίες
    εγκαταστάσεις, μελέτες, συντήρηση, αδειοδοτήσεις, πιστοποιήσεις
περισσότερα