Εγκατάσταση και εμπορία ανελκυστήρων

Η TERA group έχει σημαντική εμπειρία στις εγκαταστάσεις, μελέτες και τη συντήρηση ανελκυστήρων για μια ευρεία ποικιλία ανυψωτικών μηχανισμών ατόμων και εμπορευμάτων τόσο σε τυποποιημένες λύσεις όσο και προσαρμοσμένα σχέδια. Προσφέρουμε προηγμένες λύσεις ολοκληρωμένων συστημάτων ανέλκυσης οι οποίες καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες αισθητικής, εργονομίας και εξοικονόμησης χώρου και κόστους.

ανελκυστήρες

Ολοκληρωμένα συστήματα ανελκυστήρων

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις εγκατάστασης και συντήρησης για ανελκυστήρες ατόμων και φορτίων συνδυάζοντας την τεχνογνωσία της TERA group με τις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας μηχανισμών και υλικών κατασκευής.

Εγκαθιστούμε μηχανικούς και υδραυλικούς ανελκυστήρες ανάλογα με την χρήση και τις ιδιαιτερότητες του κάθε κτιρίου σε ανταγωνιστικές τιμές. Παρέχουμε την δυνατότητα επιλογής θαλάμων, κομβιοδόχων και εξαρτημάτων από κορυφαίες εταιρείες προμηθευτών για κάθε εφαρμογή και προϋπολογισμό.

Ο σχεδιασμός και η επιλογή του εκάστοτε ανελκυστήρα πραγματοποιείται πάντοτε σε απόλυτη συνεργασία με τον ενδιαφερόμενο, τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά. Εξασφαλίζουμε εγγυημένη ασφάλεια, μέγιστη διάρκειας ζωής του ανελκυστήρα και βέλτιστη λειτουργία.

μεθολοδογία TERA group

Η μεθοδολογία και εγγύηση ποιότητας της TERA group

Η TERA group αποτελείται από μία ομάδα έμπειρων μηχανικών ΑΕΙ και είναι τακτικό μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Ο προσέγγιση και εργασιακή φιλοσοφία μας βασίζεται σε πρωτοποριακές ιδέες. Προσφέρουμε στους πελάτες μας σύγχρονες και δημιουργικές λύσεις οι οποίες στοχεύουν πέρα από συμβατικές μεθόδους και συνεχώς ξεπερνούν τις προσδοκίες.

Έχουμε δημιουργήσει ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών και συνεχίζουμε να εμπλουτίζουμε τις υπηρεσίες μας ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας υψηλότερη ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές. Η γνώση και εμπειρία μας αποτελούν την εγγύηση ποιότητας της TERA group.

Η υπεροχή της TERA group

 • Κορυφαία ποιότητα - Τεχνογνωσία TERA group συνδιασμένη με άριστα υλικά και δίκτυο συνεργατών
 • Ευελιξία - Επιλέξτε μηχανισμούς, εξαρτήματα και θαλάμους από κορυφαίους προμηθευτές
 • Ενέργεια - Πληθώρα κατασκευαστικών απαντήσεων στις περιβαλλοντικές και ενεργειακές προκλήσεις
 • Ασφάλεια και προσβασιμότητα - Άνεση και προσβασιμότητα με την αισθητική του σύγχρονου σχεδιασμού
 • Καινοτομία - Έρευνα και ανάπτυξη σε νέες τεχνολογίες και ποροϊόντα
 • Σχέδιο - Ενδεδειγμένες λύσεις που ταιριάζουν στο αρχιτεκτονικό ύφος και τη γενική ατμόσφαιρα του κτιρίου
στοιχεία επικοινωνίας
υπηρεσίες & προϊόντα
 • ανελκυστήρες
  ανελκυστήρες ατόμων, ανελκυστήρες φορτίων, υδραυλικοί ανελκυστήρες, μηχανικοί ανελκυστήρες
 • εξαρτήματα
  θάλαμοι, πόρτες, κομβιοδόχοι, πίνακες
 • υπηρεσίες
  εγκαταστάσεις, μελέτες, συντήρηση, αδειοδοτήσεις, πιστοποιήσεις
περισσότερα